Operacija Overlord, 2018. / Photo: Deadline.com

Od ponedjeljka 22. listopada do utorka 30. listopada u večernjim satima gradom su šetali vojnici iz filma “Operacija Overlord” i to u pratnji nekoga iz redakcije Entera. Zadatak je bio okinuti fotku s njima i staviti ju na svoj Instagram uz obavezni hešteg #EnterOverlord.

Kako je bilo, pogledajte u videu! Radio Enter Zagreb organizira pretpremijeru filma “Operacija Overlord” samo za Enterovce u CineStaru u Branimir Centru i to na Halloween 31.10 u 20h – dakle cijela dvorana je samo vaša, a kako bi se napunila, potrebni ste bili vi.

Mathilde Ollivier je Chloe u filmu “Opreacija Overlord” / Photo: Paramount Pictures

“Operacija Overlord” je film kakav do sad niste vidjeli; zabavan, divlji, napet, prepun akcije, ali i užasa. Odvest će vas na putovanje u kojem nećete znati što slijedi dalje. Ovo je iskustvo koje morate podijeliti s vašim najosjetljivijim prijateljima. Uvečer, na Dan D, skupina vojnika poslana je u nacistički okupiranu Francusku kako bi dovršili zadnju ratnu misiju. Na terenu otkrivaju nacistički laboratorij koji izvodi groteskne i lude pokuse na lokalnim seljanima. Vojni ih trening nije pripremio za ono što će uslijediti – spašavanje svijeta od još veće prijetnje – borba s postrojbom genetski poboljšanih Super vojnika!

U glavnim ulogama su: Jovan Adepo, Wyatt Russell, Pilou Asbæk, John Magaro i Mathilde Ollivier. Redatelj je Julius Avery, a scenaristi Billy Ray i Mark L. Smith. Za produkciju je zaslužan tvorac filmova Cloverfield – J.J. Abrams.