17 C
Vinkovci
Petak, 9. lipnja 2023.

Pretty Explosions objavili album “Half of A Frame”

Više od autora

- vl promo-


Neposredno pred početak pandemije izazvane korona virusom, Janez Juh je počeo raditi nove snimke čime se počela stvarati ideja za novi bend kojeg će nazvati Pretty Explosions. 

Janez, dotadašnji vođa garage-punk benda The Real Things, uzeo je stvari u svoje ruke i počeo snimati nove pjesme koje su do kraja stvarali različiti glazbenici sa svih strana. Bubnjeve je primjerice svirao Marco Matietti, bas gitaru Tea Tidić, Tilen Kralj i Damir Vintar, drugu gitaru Ilija Riffmeister, a usnu harmoniku Tomislav Žalac, član zagrebačkog, bratskog benda Erotic Biljan & His Heretics. 


Pjesme su miksali i producirali Mike Mariconda (The Raunch Hands), i Borna Maksan iz Rattus Rattus studia. A onda su se polako počeli pojavljivati i na YouTube.

Mini album “Half of A Frame” sadrži šest pjesama koje se već mogu pronaći u digitalnim trgovinama (Bandcamp, Deezer, Tidal i druge), a sve će ih uživo predstaviti danas, u Menzi pri Koritu, na Metelkovoj. Pretty Explosions će koncertnu pozornicu dijeliti sa Zoran Čalić Bandom.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno