28 C
Vinkovci
Utorak, 3. listopada 2023.

Priča o mračnim mitovima istarskih šuma u novom spotu “Silvermoon” grupe Manntra

Više od autora

- vl promo-

“Silvermoon” je drugi video s nadolazećeg albuma “Kreatura” koji će grupa Manntra izdati u kolovozu ove godine. Dosad su s nadolazećeg albuma objavljeni singlovi “Nightmare”, energična, melodična i zarazna pjesma, zatim “Tanz” gdje je odlično prikazana ljubav i strast između lovca i lovine.

Uslijedio je “Volhov” odnosno Veleš, Bog podzemlja, čarolije, ali i glazbe. U pjesmi je opisana njegova moć kako su je ondašnji ljudi doživljavali i ono što je njima značio u tamnim i starim vremenima. Sve dosadašnje pjesme, uključujući “Silvermoon” koji bend predstavlja sada, odlična su uvertira za album koji je pred nama.

“Ovaj put odlučili smo napraviti vizualno nešto sasvim drugačije te smo istražili mračne mitove istarskih šuma i legendi. Sigurni smo da će se i ova pjesma dobro uklopiti u cjelinu novog albuma i da će biti odlično prihvaćena kao i ostale.” – rekao je Marko Matijević Sekul.

Glazbu za pjesmu “Silvermoon” napisali su Maja Kolarić, Marko Matijević Sekul, Boris Kolarić, Marko Purišić, Andrea Kent, aranžman je pisao Marko Matijević Sekul, a tekst su napisali Marko Matijević Sekul, Boris Kolarić, Maja Kolarić  i Marko Purišić.

Manntra je trenutno na turneji a slijede veliki koncerti u Esslingenu, Tolminu, Gößnitzu, Hamburgu, Berlinu, Hanoveru, Frankfurtu, Munichu, Leipzigu, Stuttgartu, Dortmundu.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno