-0 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.

Prijave za Orion Futsal Cup još uvijek traju

Više od autora

- vl promo-

Lenije će u srijedu biti poprište ljetnog futsal spektakla jer započinje još jedan Orion Futsal Cup. Turnir će što se tiče sportskog dijela ostati jednak kao i prošlih godina, a male promjene dogodile su se po pitanje zabavnog programa.

Tako će gledatelji ove godine glad i žeđ utažiti bogatijom ponudom hrane i pića, svatko će pronaći nešto za sebe bilo da želi sladoled, grickalice ili primjerice hot dog. Orion se održava u pet kategorija – U9, U15, U17, seniori i veterani – a pobjednici seniorskog i veteranskog dijela natjecanja bit će novčano nagrađeni. Iznos nagrade za seniore iznosi 15 tisuća kuna za pobjednika, sedam tisuća za drugoplasiranog i tri tisuće kuna za treće mjesto. Najbolja veteranska ekipa dobit će četiri tisuće kuna, drugi će dobiti dvije, dok će trećeplasirani osvojiti tisuću kuna. Ekipe uglavnom dolaze iz Vinkovaca i okolice, Osijeka i Bosne i Hercegovine, a organizatori se nadaju kako će nakon pet godina posta Orion osvojiti lokalna ekipa.

Svi zainteresirani još uvijek se stignu prijaviti jer je zaključni dan za prijave 14. lipnja, a to mogu učiniti na brojeve telefona 098/349-749 (Mladen) i 099/333-5296 ili putem Facebook stranice Orion Futsal Cup 2022.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno