Kako je i obećala, Norah Jones nastavlja s objavljivanjem novih singlova. Najnoviji singl iz njezine radionice zove se A Song With No Name, a uz Norah na singlu je radio i Jeff Tweedy.

Proteklih nekoliko mjeseci imali smo priliku slušati još dva njezina singla – “It Was You” i “My Heart Is Full”. Kao što je spomenuto, pomoć na ovoj pjesmi pružio joj je Jeff Tweedy, najpoznatiji po svojem radu u bendu Wilco. Osim što je bio zadužen za produkciju, Tweedy je svirao i nekoliko instrumenata i pomogao u osmišljavanju glazbe.

Iako još ne postoji službena objava oko novog albuma, njezini obožavatelji sad su već poprilično sigurni da bi se nešto moglo dogoditi. Kako bilo, brojni glazbeni kritičari širom svijeta su oduševljeni novim materijalom i veoma im je drago da je Norah prekinula šestogodišnju pauzu kako bi predstavila nešto novo. Osim novih singlova, prisutna je i velika koncertna aktivnost. Norah će nastupiti na velikom koncertu odajući počast Joni Mitchell za njezin 75. rođendan. Osim nje na istom koncertu nastupit će i Seal, Diana Krall, Chaka Khan i mnogi drugi izvođači.

Norah Jones trenutno se nalazi na velikoj turneji u Kaliforniji. Veći dio koncertnih nastupa odvija se u sklopu jazz večeri. Prošlo ljeto posjetila je i Europu i imala koncerte u Njemačkoj, Francuskoj, Španjolskoj i Portugalu.