21 C
Vinkovci
Utorak, 30. svibnja 2023.

Prilika za proizvođače vina

Više od autora

- vl promo-

Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju je 5. srpnja 2018. godine objavila informativni letak s najvažnijim informacijama o Vinskoj omotnici za 2018. godinu kroz koju se ostvaruje Nacionalni program pomoći sektoru vina.

Mjera informiranja i državama članicama je trenutno otvorena kao natječaj s krajnjim rokom prijave 31. srpnja, a novi natječaj iz ove mjere bit će objavljen i u listopadu 2018. godine. Rok za dostavu projektnih prijedloga za Mjeru ulaganja u vinarije i marketing vina je zatvoren, ali zainteresirani se ne trebaju brinuti, jer će novi natječaj biti raspisan u listopadu.

U rujnu nas očekuje i raspisivanje natječaja za Mjeru promidžbe na tržištima trećih zemalja, a u listopadu i za Mjeru restrukturiranja i konverzije vinograda, pri čemu će prihvatljive aktivnosti biti povezane s modernizacijom vinogradarskih tehnika, promicanje visoko kvalitetnih vinograda i proizvodnju vina prema potrebama i preferencijama potrošača.

 

Informativni letak možete pogledati na poveznici: https://www.apprrr.hr/wp-content/uploads/2018/07/Vinska-omotnica-letak_finalna-verzija.pdf

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno