15 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

Priprema se američki remake Nedodorljivih – Intouchables postaju The Untouchables!

Više od autora

- vl promo-f_intouchables_remake_ST

Redatelj poznatog filma ‘Ghostbusters’ Paul Feig , bio je predviđen za američku adaptaciju francuskog uspjeha ‘Nedodirljivi’ ali će remake čuvenih ‘Intouchables’ ostvariti Neil Burger, poznat po sagi ‘Divergente’ i ostvarenjima ‘Savršena formula’ (2011) ili ‘Iluzionist’ (2006.). Produkcija The Winstein Company je kupila autorska prava od Oliviera Nakachea i njegova imenjaka Toledana čiji je film vidjelo 19 milijuna gledatelja po izlasku 2011. godine u Francuskoj, što je drugi galski uspjeh nakon ‘Dobrodošli kod Ch’Tis’.

‘Nedodirljivi’ su postavili na scenu posebnu problematiku današnjeg društva: sukob i izražavanje dvije sredine u kojima se susreću paralizirani aristokrat i mladić iz predgrađa pa se analiziraju, teleskopiraju, prilagođavaju pa postaju istinski prijatelji.

Nakon višemjesečnih pregovora odabrani su glumci Bryan Cranston (Breaking Bad) i Kevin Hart (Skoro tajni agent) koji će naslijediti Françoisa Cluzeta i Omara Sy, porijeklom Afrikanca koji se nedavno preselio u Los Angeles.

Jon Hartmer potpisuje script koji će postovati izvorni francuski, ali je prilagođen američkom načinu života pa će prijateljstvo dvije različite osobe što se nikada ne bi susrele da bogataš nije imao nesreću, dobiti svježinu i drugačiji ton. [Džana Mujadžić, Filmonizirani.net]

TRAILER: INTOUCHABLES

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno