17 C
Vinkovci
Četvrtak, 30. ožujka 2023.

Prljavo kazalište je spremno za još jedan podvig za legendu!

Više od autora

- vl promo-

Četrdeset fenomenalnih glazbenih godina obilježiti će u svom Zagrebu, na jednom od rijetkih neosvojenih koncertnih prostora. Stadion u Kranjčevićevoj ulici, u četvrtak 31. svibnja na sam Dan grada Zagreba, biti će savršena pozornica za proslavu jubileja jednog od najdugovječnijih i omiljenih rock bendova svih generacija.

Zagreb i Prljavo kazalište, neraskidivo su povezani svih ovih godina, a takva imena nedvojbeno zaslužuju rođendanski glazbeni spektakl, na tako atraktivnom prostoru.

Ovaj koncert bit će ‘šlag na tortu’ proslave velikog jubileja  – 40 godina na glazbenoj sceni, kojeg Prljavci i njihovi fanovi obilježavaju nizom koncerata, te velikom australskom i američko-kanadskom turnejom.

Glazbena priča krenula je 7. veljače u Sloveniji u Ptuju u tamošnjoj karnevalskoj dvorani. Danas 9. veljače održat će veliki Valentinovski koncert u Osijeku u dvorani Gradski vrt. Prigoda je to da Prljavci na neki način nastave cijeli niz nezaboravnih nastupa u Osijeku, od dvorane na Zrinjevcu, Copacabani ili Trgu Ante Starčevića, gdje su uvijek priredili nezaboravne večeri pravog rock`n`rolla. Ulaznice za osječki koncert potražite putem sustava ticketshop.hr.


Četiri desetljeća druženja i strasti koja ne jenjava, sa svojom će publikom svih generacija, nastaviti šestodnevnom turnejom po Australiji, koja je na rasporedu od 15. do 24. veljače. Iz dana u dan, Prljavci će nastupati u najuglednijim koncertnim prostorima, najvećih gradova, 15.02. Pertha, 16.02. i 22.02. Melbournea, 17.02. Brisbanea, 23.02. Adelaide i 24.02. Sydneya.

Svaki novi koncert legendarnih Prljavaca, bit će prava retrospektiva njihovog stvaralaštva, protkana bezbrojnim megahtovima koji i danas kao magnet privlače fanove. Odlična vibra i žar sa kojim nastupaju ne blijede, fanovi to prepoznaju i obožavaju, pa su i dalje jedan od najtraženijih bandova. Dokaz tome je i velika tuneja po Americi i Kanadi, koja ih očekuje od 27.04. do 06.05., a uključuje niz gradova od Toronta, Vancouvera, preko New Yorka, L.A. i San Josea.

Svi koncerti ujedno su i odlična prigoda za promociju ultimativne zbirke ključnih pjesama Prljavog kazališta ‘Antologija’ u izdanju Hit Recordsa/Suzy, izdane u povodu četiri desetljeća glazbenog djelovanja. Ekskluzivni trostruki cd box ‘Antologija’, na jednom je mjestu po prvi puta objedinio 45 najvažnijih, najpamtljivijih i najpoznatijih pjesama, a kupiti ga možete u svim prodavaonicama dm-a, prodavaonicama nosača zvuka, kao i online na hitmusicbox.com.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno