21 C
Vinkovci
Petak, 30. rujna 2022.

Promocija autobiografije Born To Run i CD-a Chapter And Verse i promotivna prodaja

Više od autora

- vl promo-m_bruce-springsteen_promocija-knjige-i-cda_ST1

U utorak 27. rujna, u 18:30 sati, održat će se  promocija najiščekivanije knjige godine, autobiografije Brucea Springsteena ‘Born To Run’  i novog CD-a ‘Chapter And Verse’.  Original autobiografije tog dana izlazi u cijelom svijetu pa će na druženju u zagrebačkom klubu Vinyl prvi puta biti predstavljeno i hrvatsko izdanje knjige. Bit će to i posebna prigoda gdje će svi koji dođu moći  po posebnoj cijeni kupiti knjigu i CD.

Knjigu i CD će predstaviti: Aleksandar Dragaš, glazbeni kritičar, Lada Furlan Zaborac (The Bambi Molesters), prevoditeljica, Adriana Piteša, urednica i Branko Komljenović, direktor Menarta.

Inače Bruce Springsteen sutra, 23. rujna 2016. slavi 67. rođendan i objavljuje novi album ‘Chapter And Verse’ koji prati najiščekivaniju knjigu godine,  autobiografiju ‘Born To Run’.

Hrvatsko izdanje autobiografije izdaje Profil knjiga, a CD/LP Sony Music/Menart.

Svi koji u utorak, 27. rujna, dođu na promociju, bit će prvi koji će imati priliku kupiti knjigu po cijeni od 130 kuna (redovna prodaja 159 kuna).  Za komplet CD+knjiga pripremili smo posebnu ponudu i cijenu od  210 kuna!

m_bruce-springsteen_promocija-knjige-i-cda_ST2

Autobiografija ‘Born To Run’ bit će otkriće svima koji su ikada uživali u Bruceu Springsteenu, no ova je knjiga puno više od memoara legendarne rock-zvijezde. Ovo je knjiga za radnike i sanjare, roditelje i djecu, ljubavnike i usamljenike, umjetnike, čudake ili za svakoga tko je ikad želio biti kršten u svetoj rijeci rock ‘n’ rolla. Springsteen je na autobiografiji radio posljednjih sedam godina. Rijetko je koji izvođač ispričao vlastitu priču s toliko snage i zamaha. Poput brojnih njegovih pjesama (Thunder Road, Badlands, Darkness On The Edge Of Town, The River, Born In The USA, The Rising i The Ghost Of Tom Joad – navedimo samo neke) autobiografija Brucea Springsteena napisana je liričnošću jedinstvenog umjetnika i mudrošću čovjeka koji je duboko razmišljao o svom iskustvu. Autobiografiju velikog glazbenika na hrvatski su jezik preveli Lada Furlan Zaborac i Dražen Čulić

Album ‘Chapter And Verse’ prati autobiografiju i uključuje 18 pjesama od kojih pet još nikada nije bilo objavljeno. Springsteen je odabrao pjesme koje reflektiraju teme i dijelove autobiografije.

Kompilacija počinje s dvije pjesme iz The Castiles, ere Springsteena tinejdžera, a završava s ‘Wrecking Ball’ iz 2012. Pjesme prate njegovu glazbenu povijest od njegovih najranijih dana i pričaju priču koja je paralelna s onom u knjizi.

Demo snimke ‘Henry Boy’ i ‘Growin’ Up’ nastale su 1972, prije nego je Springsteen počeo snimati ‘Greetings From Asbury Park, N.J.’.

Izdanje je  dostupno kao CD i ploča i uključuje rijetke fotke i stihove, a u prodaji su od sutra, 23. rujna.

Popis pjesama: Baby I* / Can’t Judge A Book* / He’s Guilty (The Judge Song)* / The Ballad Of Jesse James* / Henry Boy* / Growin’ Up / 4th Of July Asbury Park (Sandy) / Born To Run / Badlands / The River / My Fathers House / Born In The USA / Brilliant Disguise / Living Proof / The Ghost Of Tom Joad / The Rising / Long Time Comin’ / Wrecking Ball

* nikad objavljene pjesme

SPOT: BRUCE SPRINGSTEEN – BORN IN THE U.S.A.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno