Prvi put u svojoj preko 30 godina dugoj i uspješnoj karijeri, Psihomodo pop će u zasvirati Pierottijevoj ulici. Najavljenom koncertu u organizaciji Dostave zvuka prethodit će promocija iščekivanog vinilnog izdanja aktualnog albuma “Digitalno nebo”.
Njihov jedanaesti studijski album u kratko vrijeme je osvojio publiku, kritiku i osvojio dva važna priznanja struke. Nagradu Porin za “Najbolji album rock glazbe” te “Najbolji video broj” za pjesmu “Digitalno nebo” u režiji Radislava Jovanova Gonza, “Spielberga iz Novog Zagreba”, kako ga je još davnih godina prozvao Gobac.
Svi kolekcionari i ljubitelji gramofonskog zvuka tako ovaj petak (25.9.) mogu kući otići bogatiji za jedno izvrsno izdanje naših omiljenih pank rokera.
Uz preslušavanje posebnog blue edition vinila, Psihići će isti potpisivati, družiti se i fotografirati u skladu s preporučenim mjerama zdravstvene zaštite.
Satnice se moramo strogo pridržavati pa promocija počinje u 19:00 sati i traje do 20:00 sati kad starta prva jesenska svirka Psihomodo popa na otvorenom.
Blue Edition LP u slobodnu prodaju kreće od petka 25. rujna u Zagrebu te ostatku Lijepe naše od 28. rujna.
ULAZNICE
Broj ulaznica ograničen je na 300, a prilikom kupnje je potrebno ostaviti ime, prezime i kontakt. Evidencija se čuva 14 dana od koncerta. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 100 kuna, dok će na dan koncerta biti potrebno izdvojiti 120 kuna. Pretprodajno mjesto je Dirty Old Shop (Tratinska 18 i online).
SATNICA I VAŽNE NAPOMENE
Vrata se otvaraju od 19h, koncert počinje u 20h, a kraj u 22h. Sukladno preporukama i odlukama Stožera za civilnu zaštitu na samom ulazu vodit će se pisana evidencija svih prisutnih te mjerenje temperature. Poseban naglasak stavljen je na važnost odgovornog ponašanja uz održavanje fizičke distance i preporuku nošenja maski na samom događaju.