1 C
Vinkovci
Srijeda, 7. prosinca 2022.

Promocija novog albuma Grette u Tvornici, zajedno s Ljetnim kinom i Ti, ja i moja mama

Više od autora

- vl promo-Zagrebački rock kvartet Gretta će u subotu, 24. ožujka u Tvornici kulture održati koncertnu promociju petog studijskog albuma ‘Gravitacija’. Na albumu se nalazi jedanaest pjesama, a najavljen je singlovima ‘Tobogan’, ‘Vatromet za kraj’, ‘Mali svijet’ i naslovnom ‘Gravitacija’. Uz deset autorskih pjesama, Gretta predstavlja i prvu obradu u karijeri – ‘Kud plovi ovaj brod?’ Radojke Šverko. U snimanju albuma članovima benda su se pridružili Tara Rosandić (vokal na pjesmi Voli me), Mladen Subošić Suba iz Hladnog piva (prateći vokali), Srđan Sekulović Skansi (synth) te Katarina Medanić (prateći vokali).

GRETTA

Promocija albuma ‘Gravitacija’ se održava u sklopu Tuluma 23, velike rođendanske proslave Aquarius Recordsa, a uz Grettu nastupaju Ljetno kino i Ti, ja i moja mama.

Program počinje u 20 sati, u malom pogonu Tvornice Kulture svirkom benda Ti, ja i moja mama, koji će, uz već poznate pjesme, predstaviti novi singl ‘Samo da znaš’. Nakon toga koncert ‘seli’ u veliki pogon Tvornice, na središnji događaj Tuluma 23 – promociju albuma ‘Gravitacija’, petog studijskog albuma zagrebačke rock grupe Gretta.

LJETNO KINO

Završetak rođendanske proslave rezerviran je za legendarnog Maxa Juričića i njegovo Ljetno kino, koji će nas provesti kroz ponajveće novovalne i novije rock hitove te predstaviti aktualan singl ‘Za ljubav’.

Za odličnu atmosferu između i nakon nastupa pobrinut će se DJ Xxxtended.

TI, JA I MOJA MAMA

Ulaznice po cijeni od 60 kuna potražite na Entrio prodajnim mjestima, Aquarius Music Shopovima te online na Entrio.hr i Eventim.hr.
Na dan koncerta je cijena ulaznice 80 kuna.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno