U noći s 23. na 24. rujna provaljeno je u prostorije nogometnih klubova u Retkovcima u ulici Novi Sad te u Vođincima, u Ulici Mladosti, kojom prilikom su otuđeni različiti predmeti male novčane vrijednosti, javljaju iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Također izvješćuju da je u pomoćnoj prostoriji uz obiteljsku kuću 73-godišnjakinje u Andrijaševcima, u ulici M. Gupca, jučer oko 10 sati, izbio požar. Plamen je izbio u napi, a potom je prešao i na električni štednjak, koji je u potpunosti izgorio. Očevidom je utvrđeno kako je uzrok požara kvar na produžnom električnom kabelu. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a u požaru nije bilo ozlijeđenih osoba.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježeno je sedam prometnih nesreća, od čega pet prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta, jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena, te jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže i dvije lakše ozlijeđene.

Sinoć oko 22,30 sati, 20-godišnjakinja iz Cerne upravljala je osobnim vozilom marke Seat županjskih registracijskih oznaka, krećući se kolnikom ulice Stjepana Radića u Vukovaru. Dolaskom do raskrižja s ulicom Nikole Andrića, 20-godišnjakinja se nije zaustavila na znak obveznog zaustavljanja nego je oduzela prednost prolaska osobnom vozilu marke BMW, kojim je upravljao 31-godišnjak iz Vukovara, te je došlo do sudara. U prometnoj nesreći teže je ozlijeđena putnica u Seat-u, 18-godišnjakinja iz Lekenika, dok su oba vozača, 20-godišnjakinja i 31-godišnjak, lakše ozlijeđeni.