- Tekst se nastavlja ispod oglasa -

Policija je jučer zaprimila prijave o još tri provale koje su se dogodile tijekom proteklog vikenda, a ove su se prijave odnosile na provale u objekte. Tako je u vremenu od 2. do 6. travnja u Vinkovcima, u ulici Alojzija Stepinca, provaljeno u prostor gdje se nalaze proizvodni pogoni koji su u vlasništvu nekoliko vinkovačkih tvrtki, a odakle je provalnik oštetio samoposlužni uređaj za tople napitke iz kojeg je na nasilan način odnio i novce koji su prikupljeni od kupaca i konzumenata napitaka. Odgovorna osoba vinkovačke tvrtke koja gospodari oštećenim uređajem dostavila je odštetni zahtjev kojim je prijavljena materijalna šteta u iznosu od nekoliko tisuća kuna.

“Također, u vremenu od 3. do 6. travnja u Vinkovcima, u ulici Dirov Brijeg, provaljeno je u prostor vinkovačke tvrtke gdje je iz parkiranog teretnog vozila otuđena jedna ručna bušilica te jedna kutija s više ručnih alatki. Odgovorna osoba tvrtke iz Vinkovaca prijavila je provalu zbog čega je ista oštećena za materijalnu štetu u iznosu od nekoliko tisuća kuna”, ističu iz policije.

Naposljetku je, dodaju, u ponedjeljak 5. travnja u Nuštru, u Ulici Bana Jelačića, za sada nepoznati počinitelj uništio armaturnu mrežu te je iz ograđenog posjeda 44-godišnjaka iz Nuštra odnio više predmeta iz motornih vozila. Nuštarac je prijavio štetu za materijalno dobro nad svojim posjedom i zbog nestalih predmeta, zbog čega je prijavio da je oštećen za iznos od nekoliko tisuća kuna.