Noćas, nešto poslije ponoći, oko 0.30 sati, u Hotelu Kunjevci koji se nalazi na cesti Vinkovci – Županja, došlo je do narušavanja javnog reda i mira više osoba i uporabe vatrenog oružja. Pritom je smrtno stradao 24-godišnjak iz Otoka, izvjestila je danas PU vukovarsko – srijemska

Pucnjavi je prethodila svađa i tučnjava

Posjetili smo jutros Hotel Kunjevci te neslužbeno doznali da je svađa između nekoliko osoba prerasla u tučnjavu. Jedan od sudionika tučnjave imao je kod sebe pištolj i iz njega zapucao, pri čemu je stradao 24-godišnji T.Š. iz Otoka, a navodno ga je upucao 63-godišnjak N.G., vlasnik hotela, za kojim se intezivno traga.

Stradali 24-godišnjak ujedno je i jedina ozlijeđena osoba iz vatrenog oružja. Zasad nije poznato ima li ozlijeđenih u tučnjavi.

Očevid je završio, a o svemu se oglasilo i Županijsko državno odvjetništvo u Vukovaru.

“U suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave vukovarsko-srijemske, proveli smo očevid u ugostiteljskom objektu Kunjevci, na mjestu pronalaska tijela 24-godišnjeg muškarca s prostrijeljenom prednjom stranom grudnog koša. Iz do sada prikupljenih podataka proizlazi da se radi o kaznenom djelu ubojstva. Državno odvjetništvo naložilo je obdukciju”, rekli su u priopćenju.