4 C
Vinkovci
Petak, 2. prosinca 2022.

Provedena obuka 19. naraštaja Temeljne časničke izobrazbe

Više od autora

- vl promo-


Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

U požeškom Središtu za obuku i doktrinu logistike Zapovjedništva za potporu, izvijestiolo je Ministarstvo obrane RH, provedena je obuka s polaznicima 19. naraštaja Temeljne časničke izobrazbe, od 7. siječnja do 16. ožujka te od 18. svibnja do 19. lipnja.
Polaznici su uspješno završili specijalistički dio izobrazbe za službe: intendantsku, tekstilno-tehnološku i prometnu službu. U specijalističkom dijelu Temeljne časničke izobrazbe, službi borbene potpore, polaznici su stekli temeljna znanja i vještine za obnašanje prve časničke dužnosti, sukladno specijalnosti, te znanja ključna za zapovijedanje vodom kao i znanja potrebna za obnašanje dužnosti u službi i sposobnosti stručnog časnika službe.
Voditelj obuke, pukovnik Dragan Ester, naglasio je kako su svi polaznici pokazali veliku motiviranost tijekom izobrazbe kao i zavidnu razinu znanja tijekom testiranja i provjera.
Skupnik Josip Marijančević, polaznik izobrazbe, rekao je kako je izuzetno zadovoljan predavačima, pristupom na predavanjima i organizacijom specijalističke izobrazbe.
Vojnik Tomislav Brozinić, polaznik prometne službe, istaknuo je profesionalnost predavača te se zahvalio na stečenom znanju i iskustvu koje će koristiti u nastavku karijere.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno