26 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 8. kolovoza 2022.

Prva kino najava filma Spider-Man: Novi svijet

Više od autora

- vl promo-


Vrijeme je da se opet upletemo u najdražu paukovu mrežu i to u potpuno novoj i drukčijoj animiranoj Spider-Man avanturi!

Ove nam godine stiže animirana verzija naziva Spider-Man: Novi svijet te ovim putem objavljujemo prvu kino najavu koja će nam tek dati uvid u ono što nas čeka. Radi se o novom Spider-Man svijetu i potpuno drukčijoj priči koja će nas natjerati da preispitamo sve što smo do sada znali o najpoznatijem čovjek-pauku na svijetu.

U traileru se otkrivaju tek nagovještaji mnogih noviteta ovog Spider-Mana koji će izazvati lavinu pitanja i komentara. Ovaj put Spider-Man nije više solo igrač te sada više njih nosi masku.

Phil Lord i Christopher Miller, kreativni umovi koji stoje iza hitova Lego film i 21 Jump Street, svoju kreativnost i jedinstveni talent unose u novog animiranog Spider-Mana no sa svježom vizijom za istu ali istovremeno i skroz drukčiju, revolucionarnu, priču koja će zateći fanove.

U priču nas uvodi tinejdžer iz Brooklyna – Miles Morales koji nam otkriva neograničene mogućnosti Spider-Man svijeta ali i da – nije sam.

Spide-Man: Novi svijet u kina stiže u prosincu 2018. godine!

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno