13 C
Vinkovci
Utorak, 21. ožujka 2023.

Prva kino najava iščekivanog filma Koliba

Više od autora

- vl promo-

f_koliba_prva-najava_posterLionsgate je pustio novi trailer za nadolazeći film Koliba (The Shack, 2017.), redatelja Stuarta Hazeldinea, sa Samom Worthingtonom, Octaviom Spencer i Timom McGrawom u glavnim ulogama.

Temeljen na bestselleru Williama P. Younga, film prati Macka Phillipsa (Worthington) koji žaluje nakon otmice njegove najmlađe kćeri. Dokaz da je brutalno ubijena pronađen je  u nekoj napuštenoj kolibi u divljini Oregona. Četiri godine kasnije, ožalošćeni Mack prima nevjerojatnu poruku, kojom ga se poziva da posjeti onu istu kolibu. Unatoč svojim dvojbama Mack  jedno zimsko prijepodne odlazi tamo i doživljava najmračniju moru. Ono što će pronaći u kolibi, zauvijek će promijenit njegov život.

U svijetu u kojem religija postaje sve nevažnija, ‘Koliba’ se bori sa vječnim pitanjem – gdje se nalazi Bog u svijetu ispunjenom neizrecivom boli. Ono što je Mack doživio zaprepastit će vas i promijeniti možda točno koliko je promijenilo i njega.

Film Koliba, od producenata filmova Pijev život i Priča o prvaku, u distribuciji Blitza, dolazi u naša kina u travnju iduće godine.

NAJAVA: KOLIBA [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno