20 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 5. lipnja 2023.

Prvi autorski singl zagrebačkog pjevača, plesača i performera

Više od autora

- vl promo-

m_berislav_ostajem-tu_single

Nakon uspješnog debija s pjesmom ‘Singing that rock’n’roll’ Berislav nije odustao od vas. Poručuje  ‘Ostajem tu’ u svojem novom singlu te predstavlja i prigodni spot u kojem glumi bivša Miss Universe Ivana Mišura.

Pjesma je to koja govori o površnosti u vezama, lakom podilaženju svakodnevici i preljubu.

On je dovoljno snažan da otkrije tu tamnu i često puta prešućivanu stranu. Tako i njegova pjesma zaključuje: ‘Ostajem tu’, jer bolje neću naći. Glazbu i tekst potpisuje Dario Štulić, dok se redateljske palice u spotu primio sam Berislav.


U estradnom svijetu Berislav djeluje kao plesač, performer, redatelj spotova i kreativni direktor brenda Taja. Želja mu  je da kroz pjesmu dotakne mnoge svojom pričom, svjedočenjem, iskustvom. Najavnim singlom ‘Ostajem tu’ on je samo ispričao prvu od mnogih priča koje tek slijede. Njegov izričaj upotpunjen je njegovom osobnošću, a svježina koju donosi na glazbenu scenu popunit će postojeće praznine. Nije samo puki izvođač, on je kompletna eksplozija pomiješanih osjećaja koje će i u vama neminovno probuditi. Oživljava ovu već pomalo predvidljivu scenu; on je vaša potreba, san i neproživljeno iskustvo.

Berislav ‘ostaje tu’ jer ga trebate.

VIDEO: Ostajem tu (Spot)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno