-0 C
Vinkovci
Srijeda, 8. veljače 2023.

Prvi pogled na filmsku verziju Marije Magdalene

Više od autora

- vl promo-

Britanska filmska kompanija Film4 predstavila je prvu fotografiju iz predstojeće drame ‘Mary Magdalene’ u kojoj se u ulozi Marije Magdalene pojavljuje Rooney Mara. Osim nje u glavnim se ulogama pojavljuju i Joaquin Phenix, Chiwetel Ejiofor i Tahar Rahim.

Ovu biblijsku epsku priču režirao je Garth Davis koji se tijekom prošle godine proslavio filmom ‘Lav’ zbog kojeg mu je uručena nagrada Directors Guild of America.

Film ‘Mary Magdalene’ je ovog mjeseca trebao distribuirati Weinstein Company ali je sve odgođeno za ožujak iduće godine kako bi se premijera poklopila sa Uskrsom. Zbog optužbi za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje protiv Harveya Weinsteina, sada se ne zna se da li će distribucija krenuti kada je i planirana. Trenutni datum objavljivanja filma je 30. ožujak 2018. godine.

Drama donosi ponovnu suradnju Mare i Davisa koji su prethodno već surađivali na sponetom filmu ‘Lav’. Davis je za potrebe ovog filma ponovo angažirao snimatelja Greiga Frasera koji je zahvaljujući ‘Lavu’ bio nominiran za Oscara. Scenarij su napisali Helena Edmundson i glumica i scenaristica Philippa Goslett. Glazbu su skladali Hildur Guonadottir i Johann Johannsson. [Filmofil]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno