20 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 25. rujna 2023.

Prvih godinu dana PD Frankopan Rokovci-Andrijaševci

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Planinarsko društvo “Frankopan” Rokovci-Andrijaševci osnovano je prije nešto više od godinu dana, 30.kolovoza 2019. Društvo, koje je inače 8. po datumu nastanka u Vukovarsko- Srijemskoj županiji, osnovali su planinari i drugi zaljubljenici rekreacije u prirodi, biciklisti, ronioci, padobranci, speleolozi.
U prvih godinu dana djelovanja, ističu u društvu, Frankopan je okupio preko 40 članova, njihovi članovi sudjelovali su u brojnim pohodima, a za 9 primili su i zahvalnice. Gostovali su na izletima drugih društava, te organizirali izlete samostalno i u suradnji s drugim društvima. I unatoč situaciji vezanoj uz novi koronavirus, društvo broji preko 45 izleta, pojedinačno ili u grupama. Osim Hrvatske, sudjelovali su u pohodima  i u Vojvodini, Mađaraskoj i susjednoj Bosni.
Planinari “Frankopana” ponosni su i na svoju web stranicu, kratki film koji prikazuje njihove izlete, FB stranicu, profil društva, te FB i Viber grupom.
Pred društvom je i prva redovita skupština koja će biti održana u petak, 25.rujna u 18 h u sjedištu društva, pivnici “The White Boar” u Andrijaševcima, gdje je “FRankopan” i osnovan. I u toj prigodi podsjećaju kako učlanjenje u društvo ide kroz kontakt s članovima ili s predsjednicom Dragicom Šibenik te poruku na FB stranici, a svi zaljubljenici u prirodu i rekreaciju su dobrodošli.

   

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno