- Tekst se nastavlja ispod oglasa -

Juniori Aurelije potvrdili su kako su sama „krema” kad je u pitanju futsal u Hrvata. Pobjedom 4:1 nad MNK Futsal Pula prošli su među četiri najbolje juniorske momčadi.

„Sutra moramo na pobjedu”, najavljivao je jučer utakmicu s Pulom trener Kristian Šoštar. Pobjeda je ostvarena, nije bilo lagano, ali sasvim zasluženo na krilima Filipa Josipovića, Aurelia se plasirala u polufinale juniorske završnice. Vinkovački sastav u vodstvo je doveo već dokazana klasa i, u izostanku Pedića, kapetan juniora Romeo Sušac nakon kombinacije iz kornera, a prije odlaska na odmor Nerovčić je iskoristio nepažnju Šoštarevih „pulena” i poravnao rezultat. Drugo poluvrijeme obilježilo je jedno ime, ime Filipa Josipovića koji je zabio tri pogotka i otklonio svaku nada Istrijana u prolazak dalje. Prvo je pravim remek djelom doveo svoju momčad u prednost pa su Puljani bili prisiljeni uvesti igrača golmana što je s još dva gola kaznio odlični Josipović i tako poslao Aureliju među četiri najbolje momčadi.

Uz Aureliju iz grupe B ide dalje i Futsal Dinamo, samo je pitanje tko će s kojeg mjesta ići dalje, a u grupi A ostaje neizvjesno do zadnjeg trenutka jer u nekim kombinacijama sve četiri momčadi mogu proći dalje. Kristian Šoštar i ekipa nešto će kasnije saznati protivnika u polufinalu. Prolazak među četiri najbolje momčadi još je jedan dokaz kako se u Vinkovcima predano i kvalitetno radi.