21 C
Vinkovci
Utorak, 30. svibnja 2023.

Psihići objavili spot za singl Sve će biti u redu

Više od autora

- vl promo-


Psihomodo Pop objavio je videospot u režiji Mare Milin za novi singl ‘Sve će biti u redu’! Ovo je pjesma koju je bend snimio zajedno sa Steveom Albinijem u slovenskom RSL studiju na old school način – analogno na trake!

Mare Milin unaprijed je otkrila kako će izgledati novi spot Psihića:  ‘… jedan luzer tješi drugoga, a u ovoj našoj situaciji i nije neka čudna situacija. Malo crnog humora s neuspješnim samoubojicama, koji, u stvari, ne misle ozbiljno (na sreću). Plus nasumične vizije plavokosog anđela koji poziva na smirenje živaca. Za sad, samo natuknice, nije red da baš sad sve otkrivam. Rated 18 ????… ‘

‘Mare je moja dugogodišnja prijateljica, ali tek smo sad po prvi put snimali spot. Bilo nam je odlično na snimanju i mislim da će se to i vidjeti na spotu!’ istaknuo je Davor Gobac.

Na prvom singlu kojim najavljuju novi studijski album, osim sa svjetski poznatim producentom i snimateljem, surađivali su i sa Marinom Klarićem na saksofonu, dok je mastering radio Stuart Martin iz Stone Bridge Musica, a završni mix postavio producent Psihomodo Popa, Srđan Sekulović Skansi.

Asistent kamere i oblikovanja svjetla je Milan Krkač, spot je montirala Maida Srabović, vizualne efekte radio je Vedran Štefan. Za fizuru je zaslužna Zdenka Mihelj, a visinski tehničari u studiju Katran bili su FIlip Zec i Branko Posavec.

PSIHOMODO POP: SVE ĆE BITI U REDU [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno