Do zagrebačke koncertne promocije novog albuma Psihomodo popa ostalo je manje od tjedan dana, a ususret koncertu predstavljaju nam četvrti singl po redu,  a ujedno i naslovni singl s albuma  – “Digitalno nebo”.
Psihomodo pop: Digitalno nebo, 2020. | Cover by Milivoj Ćeran
Novom singlu prethode uspješnice “Ako želiš biti moja”, “Sve će biti u redu” i “Deja vu”, a novi album “Digitalno nebo” stiže pet godina nakon objavljenog “Ćiribu Ćiriba”.
Na novom albumu, čiju produkciju potpisuje Srđan Sekulović Skansi, naći će se ukupno 16 pjesama, od čega 11 novih, a na albumu će se naći i obrada “Narodne pjesme” legendarnih Parafa. Album je Psihomodo pop posvetio prerano preminulom Tigranu, koji je bubanj odsvirao na sedam pjesama s novog albuma. Prošlog su tjedna nove pjesme s albuma predstavili u ljubljanskoj Cvetličarni i održali prvi od tri koncerta kojim predstavljaju nove materijale, a ove subote, 16.11. stižu u Tvornicu kulture, dok će u Beogradu zasvirati  u petak, 29.11.
Psihomodo popu će se na pozornici pridružiti mlada hvaljena makarska rock skupina Rezerve. U svojih 25 minuta programa podsjetit će publiku zbog čega ih se smatra velikom perspektivom mlade rock scene, te na svoj zanimljiv glazbeni izričaj koji ujedinjuje romantično i tragično, moderno i retro, pettyjevske rifove i ramonesovsku zaigranost.
Rezerve | Credit: promo
Predvođeni frontmanom Šimom Lalićem, vlasnici nagrade “Veliki prasak”, za novog izviđač godine novinarske nagrade Rock&Off, te hvaljeni od strane domaće kritike u subotu će uz par nosećih naslova s njihovog prvo albuma “Ravno u zamku” publici premijerno predstaviti i svoj novi singl ‘Srce na rukavu’ čija premijera će uslijediti idućeg tjedna, a možda iznenade i još s pokojom pjesmom s nadolazećeg novog albuma čiji izlazak se očekuje tijekom 2020. godine.
Psihomodo pop | Credit: Dallas promo
Album “Digitalno nebo” sniman je u Lemon production studiju, a pjesme “Sve će biti u redu” i “Ona me ne voli” snimljene su u RSL studiju (Novo mesto) sa Steveom Albinijem, poznatim svjetskim producentom i snimateljem koji je snimao između ostalog i Led Zeppeline i Nirvanu.
Ulaz u Tvornicu bit će otvoren od 20:30. Rezerve kreću u 21:15, a Psihomodo pop u 22:00. Ulaznice za koncert moći će se kupiti i na dan koncerta po cijeni od 110 kuna.