32 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 27. lipnja 2022.

Psihomodo pop najavljuju goste velikog obljetničkog koncerta na Šalati

Više od autora

- vl promo-
Još nas samo nekoliko dana dijeli od koncerta kojeg svi s nestrpljenjem iščekujemo! Psihomodo pop na zagrebačkoj Šalati priprema jedno od najvećih glazbenih događanja u svojoj 35 godina dugoj karijeri.

Obilježavanje 30 godina od izlaska prvijenca ‘Godina zmaja’i35 godina na glazbenoj sceni, temelji su ovog neponovljivog koncertnog spektakla.

“Dragi prijatelji lakih nota, dragi filozofi, intelektualci, policajci, radnici i košarkaši. Drage domaćice, drage kćerke, dođite na kulturno uzdizanje na Šalatu 2.6. Dođite na tvrdi, veliki rock’n’roll! Vaš Gobac. Volimo vas!”- poručuje svima neponovljivi i jedinstveni Davor Gobac!

PSIHOMODO POP, 1988. / Photo: privatna arhiva

Osim što će 2. lipnja centrom Zagreba odjekivati žestoki rock’n’roll, groznica subotnje večeri počinje uz2KulDJs, energični DJ duo kojeg čine poznati zagrebački DJ Marin Bukljaš i DJ Eva-Marija. Njihovi nastupi prožeti biranom rock glazbom, popraćeni su stilskom usklađenošću te tako stvaraju uvijek jedinstvene tematske live actove sa sjajnom reakcijom publike. Doznali smo i da je Marin u svijet domaćeg rocka ušao upravo uz ploču ’30 godina zmaja’, a Eva je vlasnica svih albuma Psihomoda i vrsna poznavateljica njihovih stihova. Uz ovaj nas duo očekuje odličan intro!

Nakon 2KulDJS, pozornicu preuzimaju The Miceks, domaćoj publici već dobro poznat bend iz zagrebačkog kvarta Utrina. Na sceni od 2015., nadahnuti samim svetim rock’n’rollom, stvaraju buku ugodnu uhu, srcu dragu, žestoku, melodioznu i energičnu.

THE MICEKS

Povodom nadolazećeg nastupa na Šalati, Alen Kraljić Kralja je podijelio: “Naravno da nam je velika čast svirati ispred Psihomodo Popa na Šalati, a ujedno i predstaviti par pjesama s našeg prvog albuma ‘Ljubav, voda i sloboda’. U Dum Dum Boysima, prvome bendu u kojemu sam svirao, bili su Mario i Šparka (kasnije članovi Pipsa), a Šparkin stariji brat bio je u Psihomodu. Kao klinci imali smo tu privilegiju da sviramo s Psihomodom u njihovoj prostoriji na Velesajmu, u koju su također dolazili KojaGile i ostali velikani tog vremena. Od Psihomoda smo učili kako se rade pjesme, aranžmani, kako se svira ravnjak, a i Gobac nas je kao mladi bend gurao gdje je stigao. Baš kao i sada Micekse na Šalatu. Osim toga, dok su Pipsi počinjali, jedne od zajedničkih Dudinih i mojih ljubavi bili su Psihomodo Pop i Clash. Tako da su mi oni oduvijek tu negdje u blizini. Trideset godina svirati rock ‘n’ roll ovdje na Balkanu i ostati čist ravno je čudu, a njima je to uspjelo i hvala Bogu kaj ih imamo i neka budu ovdje još barem trideset godina.”

Do dana koncerta (2.6.) ulaznice su u prodaji po redovnim cijenama, na svim službenim prodajnim mjestima: 120 kuna parter | 135 kuna tribine.

Rockmark – Berislavićeva 13, Zagreb | Dirty Old Shop – Tratinska 18, Zagreb | Dallas Records – Paromlinska 49/1, Zagreb | Dallas Music Shop Rijeka – Splitska 2a |  eventim.hr | prodajna mjesta Eventima


Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno