13 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

Psihopat je novi singl Psihomodo popa snimljen za mjuzikl Pacijenti

Više od autora

- vl promo-m_psihomodo-pop_psihopat_singl_ST

Treći najavni singl mjuzikla ‘Pacijenti’ – ‘Psihopat’ predstavljen je u izvedbi legendarnog rock benda Psihomodo pop. Pjesma autora Vjekoslave i Tončija Huljića jedan je od songova koji će se pjevati u iščekivanom mjuziklu ‘Pacijenti’ pod vodstvom trojca Gavran – Huljić – Barberić, čija je premijera zakazana za 4. listopada u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Da će mjuzikl ‘Pacijenti’ iznjedriti brojne hitove već su dokazale pjesme ‘Srce za vodiča’ u izvedbi Petra Graše i Hane Huljić te ‘Ima nešto u tome’ u izvedbi Doris Dragović i Jacquesa Houdeka, a mjesec dana prije svečane premijere objavljen je i treći singl ‘Psihopat’. Nakon balada red je došao na pravu rock pjesmu. ‘Budući da se radi o žestokoj pjesmi logičan izbor bio je Davor Gobac i Psihomodo pop. Prvo su bili malo u čudu što ih ja zovem da otpjevaju moju pjesmu, no kad su je čuli, dvojbe nije bilo. Dok smo snimali čak su oni pokušavali izvesti nježniju verziju ‘Psihopata’, no ja sam inzistirao da to bude snažnije, pravi žestoki rock. Jako sam zadovoljan kako su je izveli. Veselim se što ćemo zajedno uskoro snimiti i spot’, rekao je Tonči Huljić o ovoj nesvakidašnjoj suradnji.

Zadovoljstvo ovom suradnjom ne krije ni Davor Gobac: ‘Meni se to odmah sve svidjelo, ti nazivi: ‘Psihopat’, ‘Pacijenti’… Čim nam je poslao pjesmu svidjela nam se, tema je suluda, pjesma je crno humorna, a opet čak i poučna. Tako dobismo taj lijepi, čak bi rekao punk-rock za mjuzikl i prvu suradnju s Tončijem’.

Do premijere mjuzikla ‘Pacijenti’ dijeli nas nešto više od deset dana. Libreto za mjuzikl napisao je Miro Gavran, glazbu Tonči Huljić, tekstove songova Vjekoslava Huljić, dok je redatelj i koreograf Igor Barberić. Ansambl predvode Hana Hegedušić i Damir Kedžo.

AUDIO: PSIHOMODO POP – PSIHOPAT

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno