Foto: MRMS

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, Upravljačko tijelo Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. obavještava sve korisnike potpora ostvarenih iz Europskog socijalnog fonda da će dobiti puni iznos ugovorenih potpora, objavljeno je na službenoj web stranici Ministarstva.

“Slijedom pogrešno interpretiranih informacija, u javnosti se pojavila spekulacija kako će iznosi ugovorenih potpora biti smanjeni, što je netočna informacija. Slijedom preporuke Ministarstva financija Posredničkim tijelima je dana uputa da nastavno na situaciju izazvanu izvanrednim okolnostima uzrokovanih pandemijom COVID-19, te posljedično stupanjem na snagu Vladine Odluke o ograničavanju korištenja sredstava (NN41/20) dodatno procjeni stvarne potrebe za isplatama i pravdanjem predujmova od strane Posredničkih tijela druge razine”, stoji, između ostaloga, u objavi.

https://mrms.gov.hr/vijesti/svi-korisnici-sredstava-iz-europskog-socijalnog-fonda-dobiti-ce-pune-iznose-ugovorenih-potpora/11693