23 C
Vinkovci
Utorak, 9. kolovoza 2022.

Pusti me da hodam novi je singl i spot ŽENa

Više od autora

- vl promo-


Nedugo nakon izlaska novog, trećeg albuma ‘Sunčani ljudi’ (Moonlee Records, Vox Project, Unrecords) ŽEN predstavljaju drugi single i videospot za pjesmu Pusti me da hodam.

Videospot je režirao i montirao Damie Janaček, prodorni redatelj, scenarist, kino i festivalski selektor, filmski kritičar, novinar, montažer i snimatelj, koji je za svoje filmske radove dobio različita međunarodna priznanja. Direktori fotografije su Samill Akkilic i Srđan Šarić. U spotu su korišteni i kadrovi stvarani za film Samilla Akkilica o Zlatku Lemutu, koji je kao mlad skakanjem u plićak ozlijedio kralježnicu te postao nepokretan.

Redatelj spota uz to nadodaje: Glavni akter spota je Zlatko Zlaja, moj veliki prijatelj iz Bosne. Kroz pjesmu Pusti me da hodam, zvukom, te kroz vizualno u kojem je Zlaja želio sam prikazati, kako niti jedna prepreka, niti jedan problem, niti jedno napuštanje, niti jedno razočarenje u ljude život, svijet, društvo ne treba da nas zakoči i učini drugačijim od onoga kakvi smo. Jer sve možemo s onim što upravo trenutno imamo. Jer imamo sve. Samo to trebamo početi cijeniti. I prestati kukati. Život je dobar, sladak i lijep. Nadam se da će ova pjesma donijeti emociju do gledatelja i slušatelja te ohrabriti mnoge čije je samopouzdanje možda poljuljano. Glavu gore. Idemo dalje. Volite se ljudožderi, što bi rekao Toma Bebić. Peace.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno