26 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 8. kolovoza 2022.

Putnici (2017.)

Više od autora

- vl promo-


Dvije velike holivudske zvijezde današnjice – prelijepa Jennifer Lawrence i seksi Chris Pratt – udružili su snage u satirično-tragičnom znanstveno-fantastičnom filmu Putnici (Passengers, 2016.) koji nam je sad dostupan i na video tržištu!

Riječ je o jednom od najintrigantnijih filmova godine iza kojeg osim dvoje najpoželjnijih glumaca i misteriozne radnje stoji i snažno redateljsko ime: Morten Tyldum, nominiran za prestižnu nagradu Oscar za remek-djelo ‘Igra oponašanja’ iz 2014. godine.

Aurora (Lawrence) i Jim (Pratt) dvoje su putnika koji se nalaze na svemirskom brodu koji ih prevozi u novi život na novoj planeti. Međutim, uskoro putovanje postaje smrtonosno nakon što ih njihove komore za spavanje probude iz hibernacije 90 godina prije dolaska na odredište. Kako Jim i Aurora pokušavaju otkriti misterij koji se krije iza njihovog preranog buđenja, tako se između njih dvoje javlja uzajamna privlačnost… Sve do trenutka kada se brod pokvari, a njih dvoje konačno otkriju zastrašujuću istinu o tome zašto su ranije probuđeni…

Scenarij za film potpisuje Jon Spaihts, autor filmova ‘Crni sati’ i ‘Prometej’ ‘Doktor Strange’ i nadolazeće ‘Mumije’. Jedna od svakako najvećih zanimljivosti jest i ta da se još 2007. godine scenarij za upravo ovaj film nalazio na tzv. ‘Crnoj listi’ – popularnoj holivudskoj listi dobrih scenarija koji još uvijek nisu producirani (neki od poznatijih filmova u posljednjih nekoliko godina koji su se također nalazili na toj listi uključuju oskarovski naslov ‘Ritam ludila’ i box-office hit ‘Igra novca’). Za vrijeme pretprodukcije mnogi poznati holivudski glumci uključujući Keanua Reevesa, Reese Witherspoon, Rachel McAdams i Emily Blunt bili su zainteresirani za glavne uloge u ‘Putnicima’ prije nego su one pripale Jennifer Lawrence i Chrisu Prattu.

Video distribucija: Menart, 2017.

PUTNICI [TRAILER, 2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno