2 C
Vinkovci
Petak, 8. prosinca 2023.

‘Na putu prema njoj’ novi je video splitske grupe Libar

Više od autora

- vl promo-

m_libar_na-putu-prema-njoj_spot_single

Splitski sastav LIBAR predstavlja videospot za novi singl ‘Na putu prema njoj’. Riječ je o još jednom vedrom, brzom, iskrenom i izravnom hitu grupe Libar, koji će prepoznati svatko tko je uživao u singlovima poput ‘Kukala’, ‘Kapi’, ‘Tuđe oči’… Pečat Libra daje jedinstven vokalni aranžman, u koji je osim neizbježne klapske homofonije, ovaj put utisnut i dašak gospela.

 ‘U spotu za ‘Na putu prema njoj’ vratili smo se korijenima sentimenta i sredine u kojoj živimo. Prateći romantičnu poetiku glazbe i teksta autora Ivana Ivaniševića, autor spota Sina Jakelić ispleo je priču na atributima onoga najljepšeg što smo povukli iz splitskog urbanog kolaža – jedinstvene interijere, poslovično unikatnu kulisu gradskog središta i naivnu i iskrenu emociju posvećenu ljepoti i čistoj, nesputanoj ljubavi’, kažu iz Libra.Spot počiva na afektu protagonista prema ženskom liku koji utjelovljuje mlada Splićanka Maja Tramontana.

‘Možemo reći kako smo se u jednom trenutku jednostavno prepustili bolećivom zadovoljstvu uživanja u ljepoti kojom naš grad obiluje a s kojom smo u kontaktu neprestano, samim življenjem u njemu’, zaključuje ekipa iz grupe Libar.

VIDEO Na putu prema njoj (Spot)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno