17 C
Vinkovci
Petak, 29. rujna 2023.

Quentin Tarantino bez producenta

Više od autora

- vl promo-

Quentin Tarantino nastavlja sa radom i ima spreman scenarij za svoj deveti film koji će biti prvi film na kojem ovaj proslavljeni redatelj neće surađivati sa svojim dugogodišnjim suradnikom Harveyjem Weinsteinom. Deadline je nedavno objavio članak kako Tarantino trenutno traga za studijem koji bi otkupio scenarij. Tarantino je prethodno radio ili sa Miramaxom ili sa The Weinstein Comapny na svim svojim igranim filmovima, no s kompanijom Weinstein više nema namjeru surađivati nakon čak devedest optužbi za seksualno uznemiravanje koje su isplivale posljednjih mjeseci a zaradio ih je njen suosnivač Harvey Weinstein.

Još ljetos su procurili detalji o novom Tarantinovom filmu čiji je trenutni radni naziv ‘#9’, a skoncentrirat će se na ubojstva koje je počinila ‘obitelj’ Charlesa Mansona. Struktura filma će biti slična ostvarenju ‘Pulp Fiction’, s nekoliko priča, a jedna od njih će se fokusirati na glumicu Sharon Tate, suprugu Romana Polanskog, koju su prije 47 godina brutalno usmrtili pripadnici Mansonovog kulta. Ponudu da je portretira navodno je dobila Margot Robbie. Osim nje, za uloge u filmu spominjali su se i Jennifer Lawrence i Brad Pitt koji je već glumio u jednom Tarantinovom filmu ‘Inglorius Basterds’.

Pišući karaktere Tarantino je imao na umu i Samuela L. Jacksona i Leonarda DiCaprija koji su, dakako i u prošlosti surađivali s njim. Ipak, još uvijek se radi samo o glasinama i ništa nije zvanično potvrđeno.

Tarantino se nada da će u iduća dva mjeseca pronaći izvore koji će financirati, distribuirati i plasirati na tržište njegov novi film. [Filmofil]

MRSKA OSMORKA [TRAILER]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno