8 C
Vinkovci
Srijeda, 29. ožujka 2023.

Quentin Tarantino snima novi film! O Charlesu Mansonu?!?

Više od autora

- vl promo-

Nedavno je stigla informacija, potvrđena iz više pouzdanih izvora, a o čemu filmski svijet bruji je da će sljedeća Tarantinova ekranizacija biti film koji će se ticati Charles Mansona, vođe zloglasnog kulta koji je šezdesetih godina prošlog vijeka počinio niz napada i ubojstava, među kojima i ubojstvo trudne glumice Sharon Tate.

U kojoj mjeri će se Tarantino baviti samim Mensonom, i da li će to biti biografska priča ili će samo radnja biti smještena u ovo razdoblje i na neki način biti povezana sa kultom Porodice, još uvijek nije poznato.

Nepoznato je i sa kime će Tarantino surađivati ovaj put, a izvjesno je samo da će to biti glumci iz holivudskog vrha. Nagađanja, ipak, ima. Tako da se govori da je slavni redatelj već kontaktirao Jennifer Lawrence i Brad Pitta, a spominju su i pregovori s Margot Robbie.


U brojnim medijskim reakcijama izneseno je i mnoštvo zanimljivih komentara – od onih koji se plaše kako će redatelj poznat po vrlo neposrednom prikazivanju nasilja i brutalnosti obraditi jednu osjetljivu temu, kakva su ubojstva koja su šokirala svijet, pa sve do onih koji redatelju predlažu da ove priče napravi cijeli TV serijal.

Koliko smo svi upoznali Tarantina do sada, malo je vjerojatno da će bilo kojem savjetu i mišljenju pridati mnogo pozornosti, ali je zato vrlo vjerojatno da je ovo tek početak zanimljivih vijesti o njegovom narednom angažmanu. [Filmonizirani]

MRSKA OSMORKA, TRAILER [2015]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno