- Tekst se nastavlja ispod oglasa -

U sklopu Adventa u Vinkovcima u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Vinkovcima danas je održana prva od ukupno dvije humanitarne radionice izrade sapuna.

Ako želite izbjeći sintetičke sastojke i ako želite točno znati što se nalazi u Vašim proizvodima za pranje tada je izrada vlastitog sapuna pravo rješenje za Vas. Tada ćete biti 100% sigurni što se nalazi u Vašem sapunu. Možete izraditi sapun koji će imati miris kakav ste oduvijek željeli, kombinirati boje, ali i ukrasiti ih raznim salvetama. Sve to učili su danas učenici vinkovačke Gimnazije.

Naime, radionica je humanitarnog karaktera, a održana je u suradnji s Gimnazijom Matije Antuna Reljkovića i Lotusmediom Vinkovcima. Na radionici su prvo učili o sapunima i sastojcima koji se nalaze unutar njih, te su učenici dobili detaljno pojašnjenje i upute kako pristupiti ovoj izradi.

Učenici su danas izradili sapune koje će prodavati na Božićnom sajmu i sva prikupljena sredstva idu djeci slabijeg socijalnog statusa kako bi im uljepšali ove blagdane.

Vinkovčani su još jednom pokazali da imaju veliko srce, a ista nas radionica očekuje i sutra.