Walkow – Centar kulture u suradnji s Udrugom “Rocco” Vinkovci organizira radionicu pod nazivom “Pas kao terapija”. Radionica će biti održana sutra, 28. studenoga u 18:30 sati u svima dobro poznatom Walkowu u kojem smo već imali priliku sudjelovati u raznim izložbama, radionicama, humanitarnim eventima i bogatom te odličnom programu.

“Radionica “Pas kao terapija” nastavak je vrlo uspješne suradnje s Udrugom Rocco iz Vinkovaca. U listopadu smo organizirali prvi humanitarni party za napuštene životinje koji je prošao vrlo dobro. Na ovoj radionici posjetitelji će se educirati o udomljavanju, napuštenim životinjama, poveznici između pasa i mentalnog zdravlja, poveznici između kućnih ljubimaca i poboljšanja zdravstvenog stanja skrbnika kod određenih bolesti te se priprema i jedno iznenađenje. Očekujemo što više mladih i ovih putem ih pozivamo da nas posjete sutra u 18:30 sati”, ističe jedan od vlasnika Walkowa, Zvonimir Šarić.

Pridružite se ovoj zanimljivoj radionici i saznajte koliki je utjecaj psa na zdravlje čovjeka, pomažu li psi u smanjenju stresa i depresije i što o svemu kažu znanstvenici. Saznajte više o bolestima današnjice i kako na njih utječu kućni ljubimci? Saznajte više o važnosti udomljavanja i problemu napuštenih životinja. Vaša iskustva i mišljenja su dobrodošla, a očekuje vas i jedno veliko iznenađenje.

Ovo zanimljivo predavanje i radionicu vodit će Lora Jukić iz udruge Rocco Vinkovci.
Vidimo se u četvrtak 28.11. od 18:30 🙂