28 C
Vinkovci
Utorak, 23. srpnja 2024.

Radionice socijalnih vještina za nezaposlene žene

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Osnaži se, motiviraj, aktiviraj! naziv je projekta kojega provodi Dkolektiv iz Osijeka u partnerstvu s Informativno-pravnim centrom iz Slavonskoga Broda i Europskim domom Vukovar. Projekt je to namijenjen nezaposlenim ženama, a nedavno su u Vukovaru u okviru projekta održane i radionice socijalnih vještina.

“Ove radionice pomažu ženama da osvijeste svoje snage i nauče kako drugima jasno komunicirati i predstaviti vlastite sposobnosti. odnosno kako poslodavcima najbolje predstaviti ono u čemu su dobre, kako pripremiti dobar životopis, kako se ponašati tijekom intervjua te što  poslodavci nikako ne bi smjeli pitati, drugim riječima kako prepoznati diskriminaciju na razgovoru za posao”, ističe Dijana Antunović Lazić, izvršna direktorica Europskoga doma Vukovar, prenosi Hrvatski radio Vukovar.

I dalje se za aktivnosti u ovom projektu nezaposlene žene mogu javiti za sudjelovanje bez obzira na godine, prethodno obrazovanje, radno iskustvo, a koje su s područja Osječko-baranjske, Brodsko-posavske i Vukovarsko-srijemske županije.

Svim zainteresiranima, nakon radionica će biti dostupna individualna podrška kroz savjetovanje i informiranje odnosno pomoć kod primjerice izrade životopisa, uključivanja u organizirano volontiranje i rad udruga, uključivanje u dodatne programe obrazovanja kako formalne  tako i neformalne i slično.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno