25 C
Vinkovci
Srijeda, 6. srpnja 2022.

Radionicom “Kontrola emocija” počinje novi ciklus aktivnosti u Centru za mlade Vinkovci

Više od autora

- vl promo-

Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Otkako je osnovan prije nešto manje od mjesec dana, Centar za mlade grada Vinkovaca ne prestaje s aktivnostima u koje su dobrodošli svi mladi željni učenja i zabave. Uz brojne radionice o mentalnom zdravlju, poduzetništvu i obrtništvu, pripremili su i razne aktivnosti organizacije slobodnog vremena, vršnjačke pomoći pri učenju, ali i aktivnosti druženja mladih.

Utorci i četvrtci su top dani. Danas u 18 sati u prostorima Poduzetničkog inkubatora počinje radionica “Kontrola emocija” za koju je ostalo još nekoliko mjesta pa požurite s rezervacijom mjesta. Edukativna je to radionica iz ciklusa Emocionalne pismenosti pod mentorstvom Martine Boričić Martić iz Centra Marta. Ovoga puta naglasak će biti na načinima kontrole naših emocija, sve kroz aktivnih 1h30min rada. Radionica je besplatna, a prijaviti se možete na:0916155774, FB Mladi protiv gladi, IG centarzamladevinkovci, mladi.protiv.gladi@gmail.com.

U sklopu ovoga tjedna najavljuju i jedno gostovanje u četvrtak, 10. ožujka, kada će volonter Alen ispričati o Erasmus+ aktivnostima u koje se mogu uključiti svi mladi, organizacijama koje provode i surađuju na E+ projektima te mogućnostima i pozitivnim stranama E+ razmjena mladih. Alen je nedavno sudjelovao na razmjeni “DeMarginalization” u organizaciji AYES – Association for Youth Empowerment and Security Croatia te kao završni zadatak donosi E+ projekte u svoju okolinu.

“Ukoliko si nekada čuo za Erasmus+, ali nisi imao pojma kako se priključiti – sada je prava prilika”, pozivaju iz Centra.

Ostatak ožujka bit će u istom ritmu. Sljedeći utorak Poduzetnički inkubator ugostit će njihovu novu radionicu, ovoga puta posvećenu očuvanju mentalnog zdravlja, dok će dan poslije u Socijalnoj samoposluzi biti održana radionica “Vršnjačka pomoć u učenju”. Utorak 22. ožujka donosi temu “Motivacija”, a četvrtak u tom tjednu ponovno će biti posvećen Klubu volontera. Posljednjeg dana u mjesecu mlade od 19 sati čeka jedna prava uzbudljiva Filmska večer.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno