1 C
Vinkovci
Nedjelja, 29. siječnja 2023.

Radove na sanaciji zgrade izvode sami branitelji

Više od autora

- vl promo-

Željko Komljenović
Željko Komljenović
zeljko.komljenovic@novosti.hr

Zbog epidemije koronavirusa, kao i sve ostale jedinice lokalne samouprave, i općina Jarmina suočena je s nešto smanjenom aktivnošću. Tako je Jedinstveni upravni odjel općine Jarmina još 16. ožujka pa do daljenjeg ograničio rad sa strankama, na način da se poziva mještane da komunikaciju s djelatnicima vrše putem telefona, e-maila i pošte, osim u slučaju neodgodivih hitnih situacija u kojima su dužni komunicirati na udaljenosti od najmanje jednog metra, bez rukovanja. Kontakt će biti moguć putem telefona 032/215-542, e-maila jarmina@jarmina.hr, faxa: 032/215-101 ili pošte.
Stožer civilne zaštite općine Jarmina osigurao je kontakt telefon i e-mail za mještane, na koje mogu upućivati pitanja u vezi funkcioniranja rada i života u novonastalim okolnostima. Kontakt telefon je: 091 303 2579 (Stjepan Benčić, načelnik stožera CZ) e-mail: koronavirus.jarmina@gmail.com.
Ipak, prije ove epidemije koronovirusa, kako nam je rekao Andrija Draganić, načelnik općine Jarmina uspjeli su završiti radove asfaltiranja u ulici Ivana Zajca, a pri kraju je, uz pridržavanje svih mjera koje je preporučio Stožer civilne zaštite RH, i završetak radova na sanaciji Doma kulture (kino-dvorana). Isto tako obavljeno je i više od 50 posto potrebnih radova na izgradnji dječejeg vrtića, a koji se gradi na prostoru stare škole. Trenutno se radi na uređenju vanjske fasade te nakon kojih preostaju radovi na uređenju unutrašnjosti. Radove na vrtiću izvodi tvrtka Bodat.
Na istom prostoru u tijeku su radovi na sanaciji zgrade stare škole i koja će po završetku radova postati Dom branitelja općine Jarmina. Vrijedi istaknuti kako sve radove na sanaciji zgrade izvode sami branitelji, dok općina Jarmina financira nabavu potrebnog materijala, kao i one radove koje branitelji nisu u mogućnosti sami odraditi.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno