17 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 26. veljače 2024.

Raić-Sudar: Ako se ukaže prilika za prvo mjesto i promociju, pokušat ćemo ju iskoristiti

Više od autora

- vl promo-

NK Bedem iz Ivankova završio je polusezonu 3. Nogometne lige – Istok na visokom četvrtom mjestu. Momčad s Graca u 15 odigranih utakmica slavila je osam puta, remizirala je u dva navrata, a poražena je bila u pet susreta. Kako je zadovoljan s prvim dijelom sezone, ali i koje su klupske ambicije, otkrio nam je trener Josip Raić-Sudar.

„Zadovoljan sam odrađenom jesenskom polusezonom, završili smo među prve četiri momčadi. Prvi nam bježi pet bodova, a odradili smo jednu odličnu polusezonu. Želimo se za nastavak natjecanja pripremiti što bolje i iskoristiti priliku koja nam se bude ukazala. Nadam se da ćemo imati više sreće i da će ta sreća otići na našu stranu jer u nekim ključnim utakmicama nije baš bila na našoj strani. Međutim, vjerujem da će se to uz čvrsti rad promijeniti.”

FOTO: Sportalo

Prvo mjesto u četvrtom rangu hrvatskog nogometa omogućilo bi kvalifikacije za popunu jedinstvene treće lige, a strateg Bedema ističe kako je glavni cilj biti u vrhu poretka. Međutim, ako se ukaže prilika za izbiti na prvo mjesto, svakako da će Bedem to pokušati iskoristiti.


„Sastav je odličan, zadovoljni smo s pojačanjima koja smo doveli. Što se tiče prijelaznog roka, siguran sam da nitko neće nigdje otići, a gledat ćemo dovesti neko pojačanje, ali to pojačanje mora biti ono koje će nam pomoći. Mislim da imamo širinu, iskustvo i mladost, a to se na terenu zapravo i najbolje vidi. U 15 kola nitko nas nije nadigrao, idemo dobrim smjerom i trebamo nastaviti dalje”, dodao je.

FOTO: NK Bedem Ivankovo

Što se tiče odaziva na treninge, trener Bedema naglašava kako je on na respektabilnom postotku od 85%, što je odlično za ovaj rang natjecanja. „Bez treniranja i rada vjerojatno ne bi bili tu gdje trenutno jesmo. Mislim da su uvjeti vrhunski i svatko tko je bio na Bedemu zna o čemu pričam. Tko god dođe tamo, uživa u nogometu”, zaključuje Josip Raić-Sudar.

Nastavak prvenstva očekuje se krajem veljače sljedeće godine, a pripreme za novu polusezonu započet će 14. siječnja. U prvom kolu proljeća Ivankovčani će gostovati u Cerni kod NK Tomislav.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno