Sylvester Stallone poznat je kao strastveni korisnik društvenih mreža. Zahvaljujući angažmanu na tom području imamo i najnovije vijesti o tome kako teku projekti u kojima je uključen.

Tako je prije nekoliko dana Sly podijelio informacije kako teku pripreme za premijeru novog nastavka filma koji mu je davno donio, možda i veću popularnost, od one koju je stekao kao Rocky.

“Želim reći kako je zaista uzbudljivo. Kada ste u procesu montaže, to može biti i bolno jer ono za što mislite da je sjajno ispostavi se da baš i nije. To je kao kad odete kod zubara, a on vam vadi zub bez anestezije. Razumijte? Ovaj posljednji Rambo je baš odličan. Imali smo projekciju u studiju i prošlo je fantastično. Uvjeren sam da će ovaj film iznenaditi puno ljudi. Ustvari, samo želim reći – sačekajte 20. rujan, Rambo vam stiže”, napisao je Sly na svom Instagramu!

A, zahvaljujući Slyjevom angažmanu i toj društvenoj mreži, dobili smo i prve fotografije iz novog filma koji će se zvati “Rambo 5: Last Blood”. [titlovi.com]

Sylvester Stallone, Rambo 5 Last Blood, 2019. | Photo: promo