24 C
Vinkovci
Srijeda, 19. lipnja 2024.

Rašpa ima novi singl i spot “Neka viša sila”!

Više od autora

- vl promo-

Žestoka zagrebačka punk rock četvorka Rašpa, napokon je, nakon tri godine diskografske i studijske stanke, snimila novi materijal, pjesmu “Neka viša sila”. Pjesmu su snimili, miksali i masterirali u Chicken Sound studiju pod producentskom palicom Belog. Rašpa mu se zahvaljuje na strpljenju, a posebno na otpjevanim pratećim vokalima u pjesmi.

Autor zanimljivog video spota pjesme “Neka viša sila” je Venko, koji je u svoje slobodno vrijeme napravio vrlo dobar spoj igrano-animiranog klipa, a kojega od 4. srpnja, datuma izlaska songa, možete gledati na facebook i youtube kanalu banda.

Rašpa danas djeluje kao kvartet u sastavu: pjevač Daniel Janković, na gitari je Duško Isaković, Spin Gee i dalje bubnja, a najnoviji član je basist Robi.



Podsjetimo se: Rašpa je do sada objavila dva EP izdanja, “Rupe u sjećanju” (2015.) i “Puna šake brade” (2017.) te dva albuma “Izlaz iz sistema” (2016.) i “A gdje je revolucija stoko?” (2019.). Sva izdanja je objavila kuća Slušaj najglasnije.

Osim toga, imali smo sreću da smo ovaj “mali ali vrlo bitni band” imali priliku vidjeti i na koncertu u vinkovačkom Saloonu gdje su nastupili u sklopu Memorijala Satana Panonskog u veljači 2020. godine. Nadajmo se što skorijoj reprizi.

Neka viša sila
Loš trip ili ružan san
Probudi me, zapali dan
Atomska bomba ili sunčani sat
Razlog je isti, opet novi rat
Postavljaju su zamke
Ubija prave i krive
Žrtve se ne dijele
Na crno-bijele i sive
Prodaju se fore
Postajemo roba
Posuta zlatom
Epitaf s groba
Neka viša sila
Bez imalo stila
Onanira

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno