23 C
Vinkovci
Petak, 12. kolovoza 2022.

Rasprodano 60 posto kapaciteta za nadolazeći koncert Duran Duran

Više od autora

- vl promo-


Trenutan koncertni raspored grupe Duran Duran otkriva da će do kraja 2017. godine jedini samostalan koncert odsvirati na zagrebačkoj Šalati 29. kolovoza. Ostali nastupi, kao što su na talijanskom Home Festivalu ili irskom Electric Picnicu festivalskog su karaktera, znači i kraći, dok će Zagreb i Hrvatska biti počašćeni ekskluzivnom cjelovečernjom svirkom legendarne britanske četvorke.

Set lista Duranovaca, sudeći prema nedavnim koncertima, uvelike se naslanja na bezvremenske klasike poput ‘Wild Boys’, ‘A View To Kill’, ‘Come Undone’, ‘Is There Something I Should Know?’ ‘Notorious’, ‘Ordinary World’, ‘Girls On Film’, ‘Save A Prayer’, ‘(Reach Up For The) Sunrise’ i megahit ‘Rio’, kojim obično završavaju program. Sjajan aktualan studijski album ‘Paper Gods’ kojeg je bend objavio 2015. godine svoju satnicu na pozornici dobiva kroz zapažene singlove ‘Pressure Off’, ‘Last Night In The City’ i naslovnu pjesmu izdanja.

Zasad je prodano više od 60% kapaciteta Šalate. U ponudi je još svega desetak ulaznica za VIP tribine i oko 200 za fan pit, te preostali parter i tribine sjedenje, ukupno manje od 40% stadiona, što daje naznake da bi koncert mogao biti rasprodan od sredine kolovoza.

Koncert grupe Duran Duran dio je Ožujsko Glazbene točionice, brenda ponovo pokrenutog u ekskluzivnoj suradnji Ožujske pive i LAA. U Ožujsko Glazbenu točionicu uključeni su koncerti velikih stranih i regionalnih izvođača u Hrvatskoj kao što su Laibach, Ministry, Mastodon, Prophets Of Rage, House Of Pain, Black Peaks, The Cult, Ryan Adams, Pet Shop Boys, Duran Duran i Dubioza Kolektiv.

Cijene ulaznica su slijedeće: parter stajanje: 230 kn do 28. kolovoza / 250 kn na dan koncerta, tribine sjedenje 260 kn do 28. kolovoza / 280 kn na dan koncerta te fan pit 270 kn do 28. kolovoza / 290 kn na dan koncerta. VIP tribina je rasprodana.

DURAN DURAN: RIO [1982]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno