19 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.

Ravnatelj Turjak: Strogo osuđujemo uništavanje školske zgrade i zajedničke imovine

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

U Mjesnom odboru Mirkovci, na novoobnovljenoj školskoj zgradi OŠ Nikole Tesle osvanuli su neprimjereni grafiti čime je uništena nova fasada.

Tim povodom oglasio se ravnatelj Alen Turjak, razočaran narušavanjem vizure s obzirom na to da su u obnovu ovog objekta uloženi novci svih Vinkovčana.

FOTO: OŠ Nikole Tesle Mirkovci
FOTO: OŠ Nikole Tesle Mirkovci

“Dugo smo imali novu i urednu fasadu na školi bez ijedne mrlje i čiju smo izgradnju dugo čekali. Nepoznati je počinitelj pošarao školsku fasadu i time uništio zajedničku imovinu. Ispisanom simbolu, u ovom obliku, sigurno nije mjesto na školskoj zgradi. Sigurni smo da niti jedna obiteljska kuća u Mirkovcima ne bi bila ponosna da joj je fasada pošarana na ovaj način. Strogo osuđujemo uništavanje školske zgrade i zajedničke imovine i nadamo se da će počinitelji biti pronađeni i primjereno kažnjeni”, poručio je.

FOTO: OŠ Nikole Tesle Mirkovci
FOTO: OŠ Nikole Tesle Mirkovci

Dugi niz godina rade na jačanju njihove male zajednice, dodao je, potičući tolerantne odnose svih učenika, roditelja, djelatnika i posjetitelja škole.


Pozvao je sve ako imaju bilo kakvu informaciju o ovome događaju, da ju podijele s djelatnicima škole uz poruku:

“Čuvajmo školski prostor za one koji su nam najvažniji – našu djecu! Hvala vam!”, zaključio je.

FOTO: OŠ Nikole Tesle Mirkovci
FOTO: OŠ Nikole Tesle Mirkovci

Nadamo se da će u dogovoru s ravnateljem šteta biti sanirana, predlažemo nekim upečatljivim prikazom Malog Ivice koji je konačno sretan iz škole poveo put stadiona na utakmicu Cibalije ekipu svojih školaraca.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno