Foto: Seasplash press
Osamnaesti rođendan festivala lani je proslavljen kroz “Corona Edition”. Seasplash festival pritom je bio jedan od rijetkih koji se uopće održao tijekom prošlog ljeta, na Martinskoj, lokaciji koja je kao jedina takva proglašena “endemskom” u Europi.
Kako su uspjeli lani, realistično-optimistični iščekuju ljeto i 19. izdanje festivala. Svjetlo na kraju tunela obasjava i započeta distribucija cjepiva protiv virusa covid-19.
Organizatori ističu oduševljenje porukama podrške iz cijelog svijeta, a za veljaču najavljuju najavu prvog vala izvođača 19. Seasplash festivala.
Do tada važi i cijena Super Ranograbilica najpovoljnijih festivalskih ulaznica, koje i dalje uključuju kampiranje sa vlastitom opremom, te višednevni provod na atraktivnoj lokaciji tik uz more, sa cijelodnevnim sadržajima i programima na više pozornica.
Podsjećamo da svi koji su kupili ulaznice za lanjsko 18. izdanje, a poradi situacije nisu mogli posjetiti festival, iste ulaznice mogu iskoristiti ove godine.
Uskoro će i After Movie prošlogodišnjeg izdanja, dotad pogledaj teaser!

Nažalost, krajem 2020. ostali smo bez velikog čovjeka, prijatelja i dugogodišnjeg člana Seasplash obitelji, Emila Marciuša – basiste čakovečkog dub benda Waitapu.
Emile, zauvijek si među nama.
Seasplash festival je i dalje nezavisni festival, koji nudi ponajbolje od domaće i regionalne scene, uz cijenjene inozemne goste, fokusiran na stvaranje, predstavljanje i razvoj šireg spektra glazbe i sound system kulture.