9 C
Vinkovci
Utorak, 4. listopada 2022.

Reći ćeš mi sutra drugi je singl benda neobičnog imena Heidi šeće psa

Više od autora

- vl promo-Bend neobičnog imena Heidi šeće psa prvi put su se publici uživo predstavili u travnju 2017. godine u klubu Jiggy bar, a zatim i u svibnju u rock klubu Hard place kao gosti programa BLUES UTOROCK. Njihov prvi singl Još sam tu lijepo je prihvaćen od publike i radijskih urednika pa je logičan slijed bio nastavak u tom smjeru. Danas predstavljaju novu pjesmu Reći ćeš mi sutra.

Pjesma „Reći ćeš mi sutra“ snimana je u studiju Srđana Sekulovića Skansija koji je ujedno i aranžer i glazbeni producent iste dok glazbu i tekst potpisuje Hrvoje Borošić. Na snimanju pjesme kao gosti su sudjelovali Lovro Ašperger na solo gitari te Saša Špoljar, član orkestra kazališta Komedija, na kontrabasu. U režiji Darija Godiča snimljen je i video spot.

„Prvi singl, pjesma „Još sam tu“ izašao je početkom 2017. godine, a s obzirom na to da smo novi, nepoznati bend, zadovoljni smo time kako je zaživio kod publike, u radijskom eteru i općenito interesom koji smo izazvali.  S druge strane, analizirali smo što smo mogli bolje i drugačije i rezultat tih promišljanja je drugi singl, pjesma „Reći ćeš mi sutra“, s kojom smo, prema našem mišljenju, napravili kvalitativni korak naprijed; produkcijski i vizualno.  Nadam se da će naše mišljenje dijeliti i naša publika.“ – rekla je Heidi.

„S ovim drugim singlom smo se inicijalno namjeravali predstaviti publici prije ljeta. Međutim, snimanje pjesme i spota se malo odužilo, tako da smo odlučili pričekati i izaći s pjesmom krajem ljeta. Vrlo sam zadovoljan time kako pjesma zvuči te pratećim spotom i zaista se nadam da će se svidjeti i publici i glazbenim urednicima. Skansi je napravio odličan aranžman, a naš redatelj Dario Godič ju je vizualno popratio kroz veseo i lepršav video spot.“ – rekao je Hrvoje Borošić

REĆI ĆEŠ MI SUTRA [VIDEO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno