5 C
Vinkovci
Petak, 3. veljače 2023.

Redatelj trećeg filma serijala Šangajsko podne je Jared Hess

Više od autora

- vl promo-

f_shanghai-dawn_jared-hess-redatelj_ST

U svibnju prošle godine, američka kompanija MGM najavila je ostvarenje ‘Shanghai Dawn’, treći film iz ‘Shanghai Noon’ serijala, u kojem će Jackie Chan i Owen Wilson reprizirati uloge Chona Wanga i Roya O’Bannona. Prema nedavno objavljenom članku portala The Hollywood Reporter, film će režirati američki režiser Jared Hess, poznat po ostvarenjima ‘Napoleon Dynamite’, ‘Nacho Libre’ i ‘Gentlemen Broncos’. Donosi nam njegovu drugu suradnju sa Wilsonom nakon komedije ‘Masterminds’ koja u kina kreće 30. rujna.

‘Shanghai Noon’ je akcijska komedija koja kombinira western i kung fu žanrove, a objavljena je 2000. godine, dvije godine nakon ostvarenja ‘Rush Hour’. Predstavljala je redateljski debi Toma Deya, a osim Chana i Wilsona u jednoj od glavnih uloga pojavljivala se Lucy Liu. Zaradio je nešto manje od 100 miliona dolara na svjetskom box officeu. Nastavak, ‘Shanghai Knights’, izašao je 2003. godine, a zaradio je 88 miliona dolara na svjetskom box-officeu.

‘Shanghai Dawn’ priču napisali su Miles Millar i Alfred Gough, dok će scenarij u ime Spyglass Entertainmenta adaptirati Theodore Riley i Aaron Buchsbaum. Millar i Gough su istovremeno i izvršni producenti filma. [Filmofil.ba]

TRAILER: SHANGAI NOON (ŠANGAJSKO PODNE)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno