3 C
Vinkovci
Četvrtak, 7. prosinca 2023.

Regularni dio pripao Keliću

Više od autora

- vl promo-

Pobjednik ovogodišnjeg izdanja županijske teniske lige je Toni Kelić koji je u završnom meču igrao protiv odlične 15-godišnje Eme Midžić. Nakon 17 kola Kelić je osvojio prvo mjesto s 288 bodova jednim više od drugoplasirane Eme.

Liga je započela 15. svibnja te se tijekom 17 kola odigralo preko 1000 mečeva. Ovogodišnja liga, uz ogromne mjere ograničenja, u odnosu na prošlu godinu, bilježi porast broja sudionika te je broj igrača oscilirao od 120 do 146 (prošle godine 110-128). Igrači su dolazili iz sljedećih teniskih klubova: TK Vinkovci, Tk Privlaka, TK Županja, TK Vukovar, TK Stari Mikanovci, TK Jankovci kao i neizostavni igrač Leo Zirdum iz TK-a Slavonski Brod. Svi oni, tijekom ljeta, dali su ogroman trud i volju da ovaj projekt uspije te su upravo igrači zaslužni što se ostvario prvenstveni cilj ove lige, a to je razvoj tenisa na ovom području kao i pomoć u organizaciji i sudjelovanju drugim manjim teniskim sredinama.“Moja očekivanja vezana za ovogodišnju ligu su se ispunila, imamo blagi porast broja igrača, ukupna odigranost mečeva je oko 88%, a prihod klubu od termina iznosi oko 40.000 kn što je lijep iznos u novonastalim okolnostima. Zahvaljujem se našim sponzorima, koji osiguravaju nagrade, vlasnicima firmi i njihovim predstavnicima s kojima cijela organizacija postaje znatno lakša. Planovi za sljedeću sezonu su izraditi bodovne rang liste, u suradnji sa županijskim teniskim savezom, i afirmirati što veći broj mladih igrača jer su oni budućnost ovoga sporta. Vjerujem da su svi sudionici zadovoljni mojim angažmanom ove sezone i dostupnošću u svakom trenutku”, istaknuo je organizator lige, Marinko Ljoljo.

Nakon završetka ove lige, organizirat će se turnir za sve sudionike ove lige koji počinje 17. rujna, a završava sredinom listopada.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno