30 C
Vinkovci
Srijeda, 19. lipnja 2024.

Reizdanje “As the Dark Wave Swells” The Bambi Molestersa nabavite na prozirnom mramorno tirkiznom vinilu

Više od autora

- vl promo-

Foto: Dancing Bear promo

The Bambi Molesters svojom unikatnom kombinacijom surfa, rocka i psihodelije imaju status jedinstvenog i neponovljivog benda i to u svjetskim razmjerima. Njihova izdanja zasluženo su pratili hvalospjevi domaće, ali i svjetske kritike, i to u najrenomiranijim publikacijama (Independent, Q, Sunday Times, Uncut, Pitchfork…) baš kao i nastupi na specijaliziranim stranim radijskim i televizijskim postajama te brojne sjajne koncertne turneje po cijelom svijetu i rečenica Petera Bucka (gitarista R.E.M.-a) za koju nitko ni danas ne može naći protuargumente: “The Bambi Molestersi najbolji su surf-rock bend na planeti”. Kojem je još hrvatskom izvođaču to uspjelo?

Povodom 20 godina od izlaska njihovog albuma “Sonic Bullets” Dancing Bear je odlučio krenuti s objavljivanjem specijalnih reizdanja The Bambi Molestersa, s obzirom da njihovi uradci uživaju veliku vrijednost među kolekcionarima vinila i brojnim poklonicima benda.


Niz ovih posebnih izdanja Dancing Bear je pokrenuo s reizdanjem posljednjeg, četvrtog studijskog albuma “As the Dark Wave Swells” koji je snimao i producirao Chris Eckman te čija naklada je u nekoliko navrata rasprodana, a za koji i danas ne jenjava interes te vlada potražnja.

Vinilno reizdanje “As the Dark Wave Swells” na predivnom prozirno tirkiznom LP-u s mramornim efektom možete nabaviti od petka, 29. listopada.

Novi ovitak spomenutog albuma za ovu priliku je redizajniran i proširen na gatefold format te uključuje i fotografije grupe The Bambi Molesters iza kojih stoji Mare Milin, a koje su se prethodno našle i na originalom CD izdanju.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno