Vanserijski beogradski garažni-postpunk-noise trio Repetitor održat će trodnevnu zagrebačku turneju na kojoj će u tri dana zajedno sa svojim fanovima napraviti kaos u tri kluba:

  • 18.10.2018 @ Attack / support: Harvo Jay – FB
  • 19.10.2018 @ KSET / support: Spiridon – FB   (SOLD OUT!)
  • 20.10.2018 @ Vintage Industrial / support: Dogs in Kavala – FB

Povratak u zagrebačke klubove inspiriran je prošlogodišnjom beogradskom turnejom s konceptom od tri dana u tri kluba u istom gradu gdje su raspametili publiku željnu još bliskijeg kontakta i intimnijeg susreta s ovom rock silom koja diže iz mrtvih. Hipnotizirajuća i opasna energija Repetitorovog koncerta često proključa do usijanja i na ogromnim pozornicama, pa je povratak u klupsko okruženje iz kog su potekli garancija dobrog provoda i događaj za ne propustiti. Na sva tri koncerta support eksplozivnom trojcu pružit će odlični i kvalitetni mladi bendovi vrijedni pažnje, Harvo JaySpiridon Dogs in Kavala.

Ulaznice:
Za svaki pojedinačni koncert zagrebačke turneje cijena ulaznice je 70 kuna u pretprodaji, a 90 kuna na ulazu. Za komplet karata za sva tri koncerta cijena je 180 kuna i to samo u pretprodaji – broj ovog paketa je ograničen!

Mjesto pretprodaje: