34 C
Vinkovci
Četvrtak, 30. lipnja 2022.

Reunion legendarnih Kojota u siječnju u Boćarskom domu

Više od autora

- vl promo-

m_kojoti_reunion_ST

Legendarni Kojoti, koji su 16 godina bili razdvojeni, i koji su jedina poznata rock ‘n’ roll grupa s ovih prostora koja nikada nije napravila povratničku turneju, početkom sljedeće godine stat će pred publiku festivala Brijačnica i odvesti ih u svemir čvrstog, masnim rifovima nabijenog rock ‘n’ rolla na koji se skakalo 90-ih godina i koji ih je vinuo u sam vrh tadašnje rock scene.

Koncert će se održati 28. siječnja iduće godine.

Zidovi Boćarskog dom podrhtavat će zbog hitova ‘Sto milja daleko od nje’, ‘Halucinacija’, ‘Razuzdan i lud’, ‘Hodala je pola metra iznad zemlje’, ‘Trese, lupa, udara’ i ‘Izbugljen u svemiru’

Jedni od nositelja Fiju-briju generacije u drugoj polovici 90-ih osnovani su 1992. godine, a utemeljio ih je Davor Viduka. Bend Kojoti će nastupati u svojoj posljednjoj postavi Davor Viduka (gitara), Alen Marin (vokal), Vanja Marin (bas), Bobo Gruičić (bubanj), s gostima iznenađenja. Bend je u svojoj karijeri objavio tri studijska albuma za Dancing Bear, ‘Kojoti’ (1995.), ‘Halucinacija’ (1996.) i ‘Sex Disko Kung Fu’ (1998.).

Prestali su sa radom 2000. godine!

KOJOTI: ZAJAŠI ZMAJA [1998]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno