23 C
Vinkovci
Utorak, 16. kolovoza 2022.

Rezultati Ekipnog prvenstva Hrvatske za osobe s invaliditetom

Više od autora

- vl promo-


Na Ekipnom prvenstvu Hrvatske za osobe s invaliditetom koje se u nedjelju, 29. travnja, održalo u Vinkovcima nastupilo je 13 klubova sa svih krajeva Hrvatske. Grad Vinkovce predstavio je AK Vinkovci u sastavu: Eva Blažević, Tomislav Šarac, Marin Lozić, Ivana Kunčević i Martina Đukić.

U ukupnom poretku klubova AK Vinkovci zauzeo je 9 mjesto sa 763 boda, dok su na prva tri mjesta AK AKRAM s 5328 bodova, AK USPON s 3590 bodova i AK ODISEJ s 3289 bodova.

U pojedinačnim rezultatima najbolji su bili sljedeći:

U disciplini trčanja na 100 metara u svojim su kategorijama najbolje rezultate ostvarili David Fogadić i Igor Štefičar za muškarce te Maja Drobnjaković za žene. U disciplini 200 metara najbolja vremena imaju David Fogadić i Igor Štefičar, a u disciplini 400 metara prednjače Dominik Mišljenović i Branko Lončar za muškarce, a Nikolina Žeravica za žene. 800 metara najbolje je istrčao Antonio Kosmat Jumić, a 1500 Davor Smajić. U disciplini skok u dalj briljirali su Branko Lončar i Patricija Perić; a za disciplinu bacanja kugle u svojim kategorijama prva mjesta zauzimaju Dario Jelić, Albin Vidović, Matija Sloup, Deni Černi, Sven Maretić, kao i Kristina Škrlec i Nataša Sobočan. U bacanju koplja najbolji su bili Mladen Tomić i Sven Maretić te Marija Kovačić i Eva Blažević, dok su u bacanju diska prednjačili Ivan Katanušić i Velimir Šandor te Petra Štruklec i Nataša Sobočan. Za disciplinu čunj, najbolje rezultate imaju Radovan Halas i Marija Kasumović.

 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno