Kao što je i bilo najavljeno od jučer pa do kasnih poslijepodnevnih subotnjih sati na prostoru Teniskog kluba Vinkovci nizao se red sporta, red dobre hrane, red glazbe, druženja i zabave. Teniski turnir Pekar Cup, u svojem trećem izdanju, ispunio je sva očekivanja, a saznali smo i ponosne vlasnike pehara u sve četiri kategorije.

Okupio je 72 igrača i veliki broj posjetitelja, što poslovnih partnera i djelatnika tvrtke Pekar, što zaljubljenika u tenis kao i zainteresiranih građana našeg grada i žitelja Vukovarsko-srijemske županije. Kategoriju +45 godina uvjerljivo je osvojio Šesto koji je u finalu bio bolji od Vergaša sa 6:2 6:2. Najbolji par trećeg Pekar Cupa bio je Bosančić/Matak, a protivnici u finalu bili su im Liović/Zorić. Kombinacija Bosančić/Matak u zanimljivom i izjednačenom finalu pobijedila je 6:2 2:6 10:4.

Pehar najzanimljivije i brojem igrača najveće kategorije -45 otišla je u ruke mladog Filipa Rihtara koji je nakon velike borbe nadvisio Lešinu 3:6 7:6 10:5.Treba dodati i to da je utješni turnir osvojio Mario Tiger Ezgeta koji zahvaljuje organizatoru Domagoju Radiću i njegovom timu te voditelju turnira Marinku Ljolji na velikom trudu i iznimnoj organizaciji. „Pekar Cup je već tradicionalno izvrsno organiziran što se tiče turnira, ali i druženja izvan terena. Sveukupan dojam je odličan, vidimo se i dogodine”, poručuje Ezgeta. „Pekarovci” najavljuju i nastavak ove lijepe tradicije tenisa i druženja i u godinama koje dolaze.

„Pekar Cup raste iz godine u godinu. Preko 70 igrača i preko 200 posjetitelja brojke su koje nam daju za pravo sanjati još puno godina ovog lijepog događaja. Lijepo vrijeme, napeti teniski mečevi, pregršt dobrih ljudi, ukusne hrane i zabavnog sadržaja. Sve što se može poželjeti za jedan vikend upotpunjen ugodnim druženjem”, riječi su čelnog čovjeka firme Pekar Domagoja Radića.